Träffa våra sommarjobbare!

Det här är ett gäng ungdomar i åldern 16-18 år som älskar dialog och kommunikation, är bra på sociala media och har ett intresse för människor, konst, kultur och stadsutveckling! För sommarjobbarna innebär Wall Street Nacka att delta i förberedande arbete med möjlighet att medverka som volontär och ambassadör under själva festivalen och assistera konstnärerna. De ska arbeta med att hitta ”platsens själ”, dvs vaska fram karaktären och identiteten för de platser där det ska skapas konstverk, och utforska vad boende och andra aktörer önskar för typ av konst. Det behövs som underlag till de muralmålare som ska utföra konstverken. Vi är glada stolta över att ha dessa nio fantastiska sommarjobbare med oss!
Sommarjobbarna på Wall Street Nacka skulle gärna vilja höra din åsikt om vad du vill se på muralmålningarna i ditt närområde. För att göra detta kan du fylla i följande formulär. Vi uppskattar alla svar, tack i förhand!
Fyll i formuläret här!
Alma Viberg, 18 år
"Jag ser fram emot att bidra till att skapa ”urban magi”, där konsten kan bidra till att ge en bra känsla och karaktär på ett område. Pratar svenska och engelska."
Viktor Gunnarsson, 17 år
"Att interagera med människor för att få dem att försöka tänka kritiskt och kreativt är spännande och upplysande. Att kunna säga att jag har varit med och framställt en muralmålning och gå förbi den där jag bor, ger en stolt känsla. Pratar tyska, franska, svenska och engelska."
Maria Clara Talaba Fernandes, 16 år
"Jag vill vara med och bidra till en gemensam vision, en kollektiv insats, som Nackabon uppskattar. Den internationella aspekten av sommarjobbet passar mig då jag talar både svenska, engelska och portugisiska flytande."
Andrea Ohlen, 17 år
"Jag älskar att prata med folk och att träffa nya människor, och jag vill att människor ska känna en varm känsla i bröstet efter man har pratat med mig. Jag vill hjälpa Nacka ge ett bra budskap där människor ska känna sig trygga med i en smyckad miljö. Pratar svenska och engelska."
Efson Abrahak, 16 år
"Det är kul och spännande att se vad människor har att säga och få höra deras idéer på hur man kan förbättra saker. Jag är också väldigt social av mig och tycker om att lyssna, och inte rädd att fråga om det är något jag inte förstår. Pratar svenska, engelska och tigrinja."
Sigge Ryman, 17 år
"Wall street nacka är en väldigt stor grej och kanske till och med en sak som kommer ske mer ofta i andra delar av världen. Jag vill vara med där det började. Pratar svenska och engelska."
Ru Gustavsson, 17 år
"Jag är mycket intresserad av konst, och ser fram emot att få utveckla min kommunikationsförmåga. Jag är väldigt aktiv på sociala medier, och är glad att få bidra till at få förbättra kommunen som jag och många fler bor i. Pratar svenska och engelska."
Marko Gvero, 17 år
"Jag är en social person som trivs bland andra människor och har alltid ett stort leende på läpparna. Det är viktigt att man kommunicerar med människor på ett sätt som gör att man når fram. Pratar svenska, engelska, tyska och serbiska."
Elis Olsson, 17 år
"Jag tycker konceptet med Wall Street är mycket intressant. Jag är social och gillar att diskutera, och tror det är viktigt att konsten är inspirerad från vad befolkningen tycker och känner. Pratar svenska och engelska."